Четвертий крок. Основа для особистої сили

    Вам це все зрозуміло і очевидно. Але я не сказав найголовніше і це певною мірою підсумовує те, що я сказав. Після того, як ми наведемо порядок у підсвідомості, нам потрібно зрозуміти, що робити у свідомості. Що потрібно усвідомлювати? По-перше, те, що було пророблено, концепція, що ви нова, страхи щодо того, куди рухатися далі і те, що з’явилася внутрішня Лють відьми.

    Усе це винесено на свідомість, тепер що з цим робити? Здається, потрібно знову братися і бігти, але насправді є один момент: ці проаналізовані речі вже створюють основу для особистої сили.

    Відьма на цьому етапі стає небезпечною не тільки для себе, але й для оточуючих. Оскільки з цим усвідомленням тримати це всередині дуже складно. Це складний момент, бо у відьмі накопичується енергія, яку не можуть не помітити навколишні. Це призведе до запитань: "Що з тобою сталося? Що змінилося?" Щобільше, ви навіть можете помітити зовнішні зміни — ваше обличчя може змінитися і деякі почнуть боятися вас, а можливо, навіть найближчі почнуть уникати вас. Деякі люди не зможуть більше брехати при вас. І знаєте чому? Найголовніше, що при вас не можуть брехати — це те, що ви почнете говорити собі правду. Вперше за все своє життя ви починаєте говорити собі правду і бачите цю правду в інших.

Правда помітна

    Ця правда помітна в інших людях і ви навіть не знаєте, що з цим робити. Це відбувається якось само собою: у ваше поле потрапляє людина, яка не має ніякого відношення до езотерики чи магії. Вона намагається з ввічливості почати розмову про ті речі, якими ви живете і дихаєте ними, а ви дивуєтеся. Ви навіть не розповідали цій людині, що займаєтеся якимись практиками, але вони починають говорити правду. Мало того, вони починають говорити правду про себе. Ви запитуєте: "Навіщо ти мені це говориш?" Але він навіть не зможе відповісти на це питання. Не питайте, тому що ваші питання руйнують ситуацію. Енергетика і поле, які ви випромінюєте на цьому етапі, прояснюють, що у вас з’являється певна сміливість стосовно майбутнього. Ви більше не боїтеся, ви відчуваєте себе іншою і новою, навіть в певному сенсі відокремленою від всього цього. І в певному сенсі це і є правда.

    Енергетика збиває оточення з пантелику і люди навколо наче починають «божеволіти» у вашому полі, кажучи вам правду. На додаток, коли вони відходять, можуть задуматись: "Що ж я наговорив?", "Чому я це сказав?", наче не розуміючи, як це сталося. Вони не можуть пояснити, чому з вами відкрито розмовляють про особисте і це викликає у них страх. Деякі люди починають ховатися від вас, а інші — навіть відчувають ненависть. Ця ненависть може вас здивувати так само як і дивна поведінка оточуючих.

    Коли ви виходите, наприклад, до магазину або на ринок, може трапитися ситуація, коли перед вами стоїть чоловік і продавець виявляє до нього невдоволення, але до вас ставиться чемно. Або ж трапляється протилежне — вам намагаються підсунути щось неякісне. Люди, які вам зовсім не потрібні, починають або розповідати про свої душевні переживання, або поводитися дивно. Ви починаєте відчувати запахи людей, вловлювати їхній страх на рівні запаху, бачити в їхній поведінці те, що раніше залишалося непоміченим.

    На роботі вас або намагаються залучити до ще більшої кількості завдань, як ніби відчувають вашу силу і хочуть завантажити ще більше, або ж намагаються позбутися вас, але це їм не вдається. Це все свідчить про те, що ваша енергетика на цьому етапі вже почала змінюватися. Це відбувається з того моменту, коли ви приймаєте рішення: "Так, я відьма, я приймаю себе такою, якою є, я повертаю собі свій ресурс і хочу змінити своє життя".

Допомогти простору

    Якщо ви мудрі і не робите різких рухів, то простір навколо вас автоматично перебудовується. Але йому потрібно допомогти. Чому? Тому що процес йде повільно і потрібно допомогти простору навколо вас вибудуватись. Як це зробити? По-перше, ваші думки. Ваші думки, ваші очікування щодо інших формують нову дійсність, але тут є протиріччя. Ви нова і створюєте певну мислеформу, але за старою звичкою можете цій мислеформі дати протиріччя, інакше кажучи — створюєте конфлікт між думками та діями.

    Вимоги до оточуючих. Чому це відбувається? Чому це виглядає так, ніби не стикується з тим, що відбувається? Чому виникає протиріччя? Тому що звичка мислити і говорити залишається старою. Розумієте, ви залишаєтеся такими, якими були раніше. Ви маєте прийняти для себе найважливішу річ: відтепер кожна ваша думка створює вашу реальність. Не те що ви говорите оточуючим, як вони мають діяти, а те, що ви думаєте. Бо достатньо подумати і набратися терпіння — і це станеться так, як має бути, так, як ви думаєте.

Думка одна, а слова інші

    А виходить так, що ви думаєте одне, а говорите інше. Думка одна, а слова інші. Тому, що ви чітко не сформулювали цю думку. І ось інше: ваша думка очевидна для вас, вона здається реальною, правильною у вашому розумінні, але ви забуваєте, що для інших це недоступно. Просте вербальне передання думки не працює.

    Іншими словами, на цьому етапі ви ще не вмієте синхронізувати думку і слова. Спершу ви маєте навчитися контролювати свої думки. Ось приклад: ви говорите «креветки», але думаєте про «кальмари». Ось приблизно так. Тобто ви проговорюєте одне, а думаєте про інше. Наприклад, кажете: «Йди зроби те і те», але виходить якась нісенітниця тому, що не можете передати свої думки словами.

    Ви уявляєте, як воно має бути, розумієте, як має виглядати ситуація і намагаєтеся донести це до інших. Але вони просто не сприймають і виникає протиріччя між тим, що ви кажете і тим результатом, який ви хочете отримати. На цьому етапі потрібно дуже чітко розуміти, що інші люди сприймають ваші слова буквально.

    Уяви цих людей: ви вже збили їх своєю енергетикою, наче муху змахнули і вони вже не знають, що з цим робити. А ви починаєте їм щось пояснювати і вони просто не розуміють, чого ви хочете. Ви дратуєтеся, кажете: «Ти не так це робиш», показуєте їм, а вони дивуються: «Так чому ти одразу цього не сказала?».

    Це етап, який накриває кожного на магічному шляху. І тут я говорю вже не тільки до відьом, а й до магів. Якщо ви не усвідомлюєте, що думаєте одне, а говорите інше або не точно доносите свої думки, то ви не здатні на правильну взаємодію. Ваша енергетика вже створила певний «суп» і його треба «заправляти» думкою, а вербальність має бути простою і зрозумілою.

    Річ у тому, що ви на певному етапі починаєте говорити «мовою мага». Але люди не розуміють цю мову, не в плані термінології, а в плані подачі енергетики. Їхні «комп'ютери» перегріваються, вони не можуть зрозуміти, що ви від них хочете. Тому в спілкуванні потрібно адаптуватися до їхнього сприйняття або ж взагалі уникати контактів поки не навчитеся нової комунікації.

    Це не означає, що потрібно перестати говорити з ними на роботі, чи в інших справах. Але спершу має йти думка, образ, мислеформа, а вже потім — слова. Тоді вони зрозуміють і зроблять те, що ви думаєте. Ось чому дуже корисно виписувати свої думки словами — це допомагає синхронізувати мислення і вербальність. Ми вчимося цьому на курсах, пишучи есе. Есе — це тренування, яке допомагає навчитися переводити думку у слова, наче писати закляття. Адже закляття — це стисла вербальна форма мислеформи, яка втілює задум.

Рух, як вираження думки

    Насправді коли наш розум був «відключений», ми робили механічні речі. Тобто у нас була механіка, як у звичайних людей, але насправді цієї механіки не було. Чому нас не розуміли інші? Тому, що ми не мали до кінця цієї механіки. Ми виконували певні механічні дії, які виглядали схожими на те, що роблять оточуючі, але завжди були чужинцями. Тільки тому, що наші думки випереджали події. Розумієте, ви зараз на шляху, коли стали дорослішати, а вас оточують малі діти.

    Звичайна людина у цьому контексті — це як дитина. Ви виросли на порядок, а вони залишилися дітьми. Це не означає, що їх потрібно гладити по голові, тому що вони почнуть капостити, але ми повинні навчитися доносити до них те, що розуміємо. Інакше ми завжди будемо залишатися чужими. Особливо враховуючи той момент, коли ми починаємо отримувати нові знання, тому що досліджуємо себе, розмірковуємо над цими знаннями.

    Коли зникло самозвинувачення за минулі дії, замість страху з'явилася певна внутрішня лють і ми стали щасливішими. Ми почали рости, дивимося на життя по-іншому, немає більше того постійного смутку. І навіть якщо буває сумно, ми змінюємо себе і змінюємо те, що навколо нас. Це приносить нову радість, нові знання. Знання приходять буквально миттєво: ось подумав — і вже приходить відповідь через ситуації, обставини, публікації, фільми, чи щось інше.

    Чому так відбувається? Тому що ми розвіяли туман ілюзій, у нас усе чітко і ясно виходить. І ми готові змінюватися далі, тому що це приносить радість. Ми починаємо відчувати задоволення від змін, від трансформації, від роботи над собою. І цей інший погляд на речі приносить свої результати. Коли ми бачимо ці результати, ми радіємо, святкуємо, бо бачимо плоди нашої роботи.

    А інші люди також починають це помічати. Вони дивуються: «Що з тобою сталося? Ти була звичайною, а тепер така незвичайна». Можливо, вони не кажуть це вголос, але точно думають.

З’являється більше енергії

    Раніше ми були такими втомленими і пригніченими, а зараз у нас є енергія, але не для дискотеки, чи інших звичайних речей, куди більшість витрачає свою енергію. Ми більше не витрачаємо енергію на страхи, самозвинувачення, чи намагання жити так, як раніше. Ми просто стали новими. І тому вивільнилася нова енергія.

    Це енергія, яка не забирає життєвих ресурсів. Це енергія поза межами життєвих ресурсів. І з кожним разом ми вивільняємо все більше цієї енергії. Вона впливає на наше сприйняття, наша пам'ять стає потужнішою, ми краще запам'ятовуємо.

    Найцікавіше те, що ми більше не можемо дивитися старі фільми. Помічали це? Фільми 10-річної давнини здаються занадто повільними. Ви знаєте, чим все закінчиться, знаєте, що скаже кожен герой. Дивно, правда? Це тому, що наше мислення стало швидшим.

Наша пам'ять

    Наша пам'ять також стала асоціативною. Не в тому сенсі, що ми запам'ятовуємо вірші чи інші речі, хоча, якщо потрібно, ми зможемо це зробити. Але ми обробляємо величезні обсяги інформації. Якби ви читали цю книгу кілька років тому, то вже лежали б без сил. А зараз ви навчаєтеся й поглинаєте інформацію тоннами.

    Якщо раніше вам вистачило б відео з квантової фізики і після половини відео ви б заснули на цілу добу, то зараз ви дивитесь одразу шість роликів підряд. На додаток, ви ще й пишете такі есе, що я сам дивуюсь, наскільки глибоко ви аналізуєте матеріал. Це свідчить про те, що ваше мислення та сприйняття змінилися. Ви стали аналітично працювати набагато швидше, ваш розум здатен обробляти великий обсяг інформації.

    Тепер уявіть, коли ваш «процесор» працює на максимумі — і це ще не межа. Я хочу наголосити: межі немає, ви продовжуєте розвиватися. Уявляєте, яке поле ви створюєте навколо себе? І це не дивно, що у вас ламається техніка. Мені часто скаржаться: то комп'ютер згорів, то телефон перестав працювати, то зарядка перегрівається, то пральна машина зламалася. Якщо виміряти ваше поле приладом, то стрілка б зашкалювала. Але такого приладу просто немає.

   Уявіть: ви заходите в приміщення, де потенціал у людей значно нижчий. Наприклад, прийшли у магазин і вам не потрібно нічого говорити — лише подумати. Ви дивитеся на сир і продавець підбігає з питанням: «Що вам потрібно?», стоїть, чекає вашого вибору. Ви кажете: «Ось цей сир, будь ласка» і вона навіть може запропонувати відрізати спробувати шматочок.

    Якщо такого у вас ще не було, це ще попереду. Вам навіть не потрібно буде говорити — люди сприйматимуть ваші думки без слів. Вони не екстрасенси, це ви передаєте їм свої думки. Це здатність, яка розвиватиметься далі. Ви будете вкладати ідеї в голову інших людей і вони думатимуть, що це їх власні думки.

Щодо ідей

    Звикайте до того, що хтось може «вкрасти» вашу ідею. Не хвилюйтеся через це — вчіться керувати цим процесом. Ви думаєте ідею і хтось поруч раптом починає про неї говорити. Це тому, що ви «накрили» його своїм полем і він почав цю ідею сприймати як свою. Користуйтеся цим, любі відьми, користуйтеся! Це результат того, що ви частково позбулися страхів. Повністю від них позбутися неможливо, адже іноді минулі спогади можуть накрити вас, але ви поступово вчитеся з ними справлятися.

    Хочу сказати, що нам інколи потрібно захищати себе від людей. Маленький приклад: я уявив, що був у масці і провів експеримент. Уявив, що зайшов у приміщення у масці, хоча насправді не носив її. Я подумки «одягнув» маску. Заходжу без неї, але до мене ніхто не підходить. Поруч стоїть чоловік без маски і охоронець одразу звертається до нього: «Чоловіче, одягніть маску, будь ласка». Я подумав, що звертаються до мене, але озирнувся і зрозумів: я ж подумки в масці. Я тримав це в голові і чоловік, охоронець, бачив мене в масці. Чоловік поруч був шокований, а я чітко «читав» його думки: «Чому до мене зробили зауваження, а до цього хлопця — ні? Хто він такий, що може бути без маски?».

    Це був чистий експеримент, але я на нього витратив ресурс. Я свідомо уявляв, що я в масці і це працювало доти, доки я тримав це у думках. Як тільки відволікався — мене бачили без маски.

    Так працює навіювання. Це не якесь диво, це цілком нормальне явище, і його можна розвивати. У вас це вже починає розвиватися на рівні енергетики — спонтанно чи свідомо, але з кожним разом це відбувається з меншою витратою енергії. Ось чому умовний «четвертий крок» — це вміння і навик: тренування думати те, що говориш і говорити те, що думаєш. Ми вже не можемо собі дозволити думати будь-яку дурницю, адже вона притягнеться до нас. Це особливість розуму. Ви починаєте мислити швидше, аналізувати глибше, інформаційний потік стає потужнішим. Але вербалізм (уміння виражати думки словами) залишається на попередньому рівні, якщо її не тренувати.

    Це потрібно тренувати, інакше може виникнути невідповідність між швидкістю мислення і здатністю до вербальної комунікації. Згадайте, як в одного посадовця: він думає одне, а говорить інше і всі сміються. Але в його сприйнятті це нормально, адже він переконаний, що говорить правильно. Йому дивно, чому люди сміються, адже він пояснює все чітко та логічно. Приклад того, коли у вас швидко працює мозок, але не розвинена вербальна комунікація. Те ж саме можна побачити в людей, які говорять про магію в інтернеті: вони ніби-то розумні, але не можуть чітко виразити свої думки. Їхній мозок працює в одному напрямку, а говорять вони щось зовсім інше.

    Це одна з помилок, якої припускаються багато відьом. Вони дозволяють розійтися ментальності й вербальності. Кількість нейронних зв’язків збільшується, але їхній словниковий запас не зростає разом із цим. Тому потрібна постійна практика.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Вступ

Перший крок. Звикнути до себе нової

Передмова

Третій крок. Віднайти спокій у середині себе

Сьомий крок. Фіксація результату та відпускання процесу

Шостий крок. Ревізія у своєму житті

Післямова у відповідях та питаннях

Другий крок. Поглянути своїм страхам в очі